Ook graag voordelige medailles kopen?

Model Macy type D-22-A_-160x160Ik ben de coach van een voetbalclub. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Laatst moest ik van het bestuur de taak overnemen om medailles te kopen. Het zit namelijk als volgt. We zijn eigenlijk een kleine club, maar zijn laatst flink gegroeid met de komst van nieuwe leden. Een van deze leden behoorde vroeger tot een andere club en hij kwam met het idee om een wedstrijd tegen zijn oude club te houden. Dat leek me wel een goed idee, want zo heel vaak hebben we geen wedstrijden. Dit houdt echter ook in dat we medailles nodig hebben om uit te reiken aan de winnaars.

Op zoek naar medailles

Medailles kopen is natuurlijk hartstikke leuk, maar dan moet je eerst wel een goede aanbieder vinden. Ik had eigenlijk geen idee waar ik zoeken moest en ik kreeg een bepaald budget toegewezen van het bestuur, dat ik niet kon overschrijden.

Het eerste wat ik deed was natuurlijk een korte zoektocht op mijn grote vriend Google. Alleen bracht deze mij dit keer niet de gewenste antwoorden. Ik zocht medailles die er mooi uitzagen, maar tevens niet al te duur zouden zijn. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste winkels die ik tegenkwam waren of gesloten of veel te duur. En soms hadden ze alleen maar medailes die er toch echt niet uitzagen. Kortom, ik moest iets anders vinden.

Model Magteld type E-191a-160x160 Model Matiz type E-193 (2)-160x160

Een vriend van mij speelt zelf bij een andere voetbalclub en bood me hulp aan. Hij vroeg zijn coach waar of hij wist waar men medailles kopen kon. Zin coach raadde hem vervolgens aan om naar medailles te zoeken op Slier.nl voor topkwaliteit. Dat is dus precies wat ik deed. De medailles zagen er top uit en belangrijker nog, ze waren tevens voordelig!