Voordelig voor het team petjes bedrukken

Mijn broer zit op voetbal en ik kom vaak kijken bij zijn voetbal team omdat ik zelf ook altijd op voetbal zat en ik het wel leuk vind. Al hun kleren worden gesponsord door verschillende bedrijven, Het enige wat ze niet hadden maar wat best wel handig is zijn petten. Tijdens het warmlopen en trainingen dan rennen ze veel in de zon en hebben ze daar vaak last van dus het leek me een leuk idee om te gaan petjes bedrukken met het club logo er op. Ik ging online zoeken en kwam bij de bovenstaande site terecht en ik was zeer tevreden met wat ik vond, er was een hele ruime selectie uit petten die ik kon laten bedrukken. 10368_201750_blauw

Een leuke verrassing

Toen ik een geschikte pet had gevonden heb ik het model geplaatst en besteld. Het werd volgens afspraak geleverd wat overigens redelijk snel was. Toen ze er eenmaal waren ben ik gelijk naar zijn voetbal team gegaan om ze te vertellen dat ik ze de petjes gesponsord heb en dat ze nu maxilia-logo (1)minder last gaan hebben van de zon. Ze waren erg dat ik de petjes had laten bedrukken met het logo want het was echt super mooi. Ik schrijf dit blog om jullie te vertellen over mijn goeie ervaring met de webshop omdat ze voor een zeer lage prijs een heel goed product leverden.