Leuk team cadeau gehaald bij Max bidons

Mijn zoontje zit sinds kort in een voetbal team en ze zijn erg goed, mijn man is hun trainer en dit jaar zouden ze waarschijnlijk kampioen worden. Het bestuur had aan mijn man gevraagd of hij de taak over kon nemen om bidons en dergelijken te bestellen voor het team. Mijn man vertelde me dit en ik bood hem gelijk aan hiermee te helpen want ik houd wel van zulke dingen. Ik ging online zoeken en kwam terecht bij een site waar je bidons kon bedrukken namelijk Max bidons en het leek me een heel leuk idee om bijvoorbeeld iedereens naam op een bidon te doen of de club naam.

Een heel goed idee

Het werd door de club ontvangen als een super idee, ik ging dus ook snel aan de slag op de website met het ontwerpen van de bidon om hem te laten bedrukken bij Max bidons. Toen ik eenmaal bezig was heb ik toch maar besloten om gewoon de naam van de club erop te zetten omdat dat me het makkelijkst leek, zo is er ook nooit verwarring tijdens wedstrijden dat mensen per ongeluk hun bidons meenemen bijvoorbeeld. Het heeft me in totaal echt heel weinig tijd gekost, toen ik klaar was bestelde ik de bidons en binnen no time werd het geleverd. De club en het team zijn nu super blij met hun nieuwe mooie drinkbekers.