Hangend toilet als cadeau via Sanitair Online

wc_04_duravit_d-code

Vele van jullie hebben wellicht een hangend toilet in huis. Denk je nog weleens terug aan de tijd dat je het inbouwde? Was dit toentertijd zeer frustrerend of ging het je zeer gemakkelijk af? Daarom wil ik voor diegenen die dit weekend hieraan beginnen een aantal stappen opstellen om je reeds in de goede richting te leiden. Wist je trouwens dat dit soort toilet niet zonder een inbouwreservoir komt? En laat nu net, geheel in stijl van de soort artikels op dit blog, het bedrijf achter dit reservoir diens vijftig jarig jubileum te hebben gevierd.

Zoals beloofd behandel ik hier een aantal begin stappen om je alvast in de goede richting te leiden voor het plaatsen van dit soort toilet. Allereerst dien je de inbouwdiepte te bepalen. Vervolgens dien je de gewenste hoogte van het closet te bepalen.

315131_1620004_1

Daarom Sanitair Online

Het motto van Sanitair Online is niet voor niets: “Daarom Sanitair Online”. Zij bieden namelijk een groot aantal voordelen, wellicht ook voordelen die je niet zo snel bij andere sanitair bedrijven zult aantreffen. Zo hebben ze alle A-merken in huis, waaronder Duravit en Villeroy & Boch. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld van de andere A-merken die Sanitair Online aanbiedt? Zo mogen natuurlijk de A-merken Keramag, Laufen en het merk Plieger niet ontbreken bij jouw zoektocht naar een kwalitatief doch prijs gunstig urinoir. Ook, het merk Sphinx, persoonlijk een van mijn favoriete merken als het aankomt op sanitair gebied, mag wat mij betreft niet ontbreken tijdens een zoektocht naar nieuw sanitair.