Hoesje iPhone 6

iphonehEen stevig verankerd hoesje iPhone 6

Voor een hoesje iPhone 6 heb ik onlangs een bijzonder goede website gevonden, eentje waar ik vele modellen vond die echt bij me passen. Je hebt er zowel de zakelijke als de leuke hoesjes en ik ben er dan ook direct geslaagd voor een hoesje iPhone 6 – wat zeg ik, zelfs twee, om af te wisselen naar gelang de gelegenheid. Zeker met een telefoon uit de zesde serie van Apple is het belangrijk die te beschermen, de telefoons worden namelijk steeds kwetsbaarder. Ik ben sowieso vrij zuinig op mijn telefoon maar je zult altijd zien dat die uit je handen glipt en dan zit je. Het is me weleens gebeurd dat een eerdere telefoon op de grond stuiterde en het hoesje toch niet bleek te werken, dat is dan echt heel vervelend. Je vertrouwt op de werking van zo’n hoesje en als het dan toch niet blijkt te werken is dat echt naar, je telefoon ligt namelijk aan diggelen. Bij mij was dat destijds in elk geval wel zeker het geval want mijn hele scherm lag aan duigen, ik kon niks meer aflezen aan mijn telefoon. Toevallig was die week eerder mijn laptop ook nog eens kapot gegaan en zodoende had ik thuis helemaal geen toegang meer tot het internet, iets wat ik echt vervelend vond. Dan merk je pas echt hoe afhankelijk je bent geworden van de communicatie die via dit medium plaatsvindt – meer dan je misschien in eerste instantie aanvankelijk door had. Met het hoesje iPhone 6 dat ik aanschafte weet ik in iphone hoesjes geval dat dit niet aan de orde zal zijn aangezien het echt goed verankerd zit aan mijn telefoon, dit hoesje schiet niet los. Erg belangrijk, want de telefoon is te kwetsbaar om dat te laten gebeuren.