De website van Brandhouse staat vol met aantrekkelijke Rituals producten

De website van Brandhouse staat vol met aantrekkelijke Rituals producten

De website van Brandhouse staat vol met de leukste ideeën waar je je werknemers mee kunt verwennen. Ik moet eerlijk opbiechten zelf wel heel blij te worden van de pakketten van Rituals die de website aanbiedt. Ik ben zelf al ritualsjaren gek van Rituals, die geuren zijn namelijk echt ongeëvenaard, geen ander merk heeft van die volle en intense geuren uit een potje gekregen dan dit merk gelukt is. Enfin, ik was dus wel bijzonder content te ontdekken dat Brandhouse ook Rituals aanbiedt, dat gaf mij zeker weer meer reden de website eens grondig te gaan bekijken. Ik was namelijk op zoek naar een goed cadeau voor ieder van de stafleden hier. Samen zitten we in de examencommissie, die over enkele weken precies vijf jaar geleden in het leven is geroepen. De mensen die zich er destijds voor hebben aangemeld zitten er nog steeds in en weliswaar krijgen ze dit voor een deel verrekend in de uren maar voor een groot deel is het echt iets van goodwill van de mensen zelf, het extra willen doen voor de opleiding die we hier proberen te runnen. Ik vind dit een onwijs goede zaak en vind bovendien dat dit echt beloond mag worden – dit is precies de inzet van mensen die je nodig hebt en die mag ook beloond worden ook, juist ongevraagd mag er best wel eens wat extra aandacht naar uitgaan namelijk. Enfin, ik nam het initiatief op me met een budget van de opleiding een leuk cadeau voor eenieder te vinden. We hebben zowel mannen als vrouwen in de commissie zitten en ik wist een tijdlang niet goed wat dan te doen. Toen bedacht ik me dat iedereen, van welk geslacht dan ook, er wel van houdt zichzelf lekker te verwennen en ik besloot daar iets mee te gaan doen, vandaar Brandhouse!