Opvallen met Blueprint – zonnebrillen

Opvallen met Blueprint – zonnebrillen

bp

Ik merk van mezelf dat ik de laatste jaren echt veel meer met mijn uiterlijk bezig ben gegaan, dat ik er veel meer waarde aan ben gaan hechten. Natuurlijk was ik er voorheen ook al wel mee bezig, vooral wat betreft het onderscheiden. Eigenlijk trok ik de meest rare dingen aan om maar gewoon anders te zijn, om me maar af te scheiden van de rest. Op de een of andere manier was dat soort dingen echt belangrijk voor me, iets wat ongetwijfeld bij de puberteit en adolescentie hoort. Sinds mijn twintiger jaren echter laat ik het allemaal meer los, word ik zelfs in zekere zin meer mainstream, pas ik me makkelijker aan en hoef ik allemaal niet zo nodig meer. Toch zijn er altijd nog gebieden waarin ik me wil blijven onderscheiden, of misschien zelfs nog steeds wel áfscheiden, van de rest – en ook daarin ben ik natuurlijk weer totaal niet origineel. Een van de dingen die het belangrijkst voor me is, is hetgeen ik op mijn hoofd heb, zoals hoedjes en zonnebrillen. En voor die laatste kan ik wel een tipje van de sluier lichten, kijk namelijk eens op de website van de Blueprint – zonnebrillen. Je vindt daar de meest originele manieren je te onderscheiden, bijvoorbeeld door de Blueprint – zonnebrillen die je kunt laten customizen, kijk voor meer info eens op hun website. Want je bent natuurlijk pas écht origineel als je er eentje ‘one of a kind’ hebt natuurlijk. En daarom bij dezen de mogelijkheid ook op te vallen, voila!