Een gezellig dagje naar de jachthaven Biesbosch

Mijn vriend is eerdaags jarig, en omdat ik nooit weet wat ik hem voor zijn verjaardag moet geven, heb ik besloten om hem gewoon een dagje mee te nemen naar jachthaven Biesbosch. Ik had natuurlijk al wat lekkers in de auto liggen, waaronder een fles champagne, want op zijn verjaardag moet gedronken worden. Ook had ik wat vrienden uitgenodigd om naar de jachthaven Biesbosch te komen. Altijd gezelliger om met meerdere personen een verjaardag te vieren dan met ons beiden. Helaas zijn onze ouders te oud om mee te nemen als we gaan varen, daarvoor vieren we het thuis nog wel een keertje. Natuurlijk had ik een grote boot voor die dag gehuurd, maar dat had ik niet aan mijn vriend verteld, dat merkt hij snel genoeg. Toen we bij de haven aankwamen zag hij al een paar bekenden van ons staan, zijn reactie was dan ook, wat leuk hun ook hier. Maar het werd natuurlijk nog leuker toen er nog meer vrienden aankwamen en we met z’n allen op de boot gingen. zwenkwieltjes-kopen-300x79

Een geslaagd dagje uit

Het was een zeer warme dag, en daarom was het goed vertoeven op het water. Het leuke was dat mijn vriend aan het roer mocht staan, hij was tenslotte jarig, en voor deze boten heb je geen vaarbewijs nodig. Om het glas te kunnen heffen hebben we bij een klein eilandje aangemeerd, en daar de champagnefles open gemaakt, proost! img-foto1-300x224