John van G gekocht bij Drogisterij Iris

Een vriendin van mij was jarig en gebruikt alleen make up van het merk John van G. daarom ging ik opzoek naar een drogisterij die dit verkocht. Door op het internet John van G in te typen, kwam ik al snel op de website van Drogisterij Iris. Hierdoor ging ik naar deze winkel toe om te kijken naar de juiste make up voor mijn vriendin haar verjaardag. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming hielp mij met het uitzoeken van het juiste make up. De keuze was reuze en ik kon haast niet kiezen wat ik moest nemen. De medewerkster hielp mij kiezen en ik ging voor een mooie oogschaduw en lippenstift. Ook voor mij zelf ben ik gaan shoppen. De prijzen, die zij hebben voor hen producten, vallen echte mee en ik ging dan ook met een aardige volle tas weer naar huis. Het cadeau mooi ingepakt voor mijn vriendin.

Drogisterij

Het perfecte cadeau

Mijn vriendin is ondertussen jarig geweest en was helemaal blij met haar make up van John van G. Zij vroeg mij waar ik dit had gekocht, omdat zij het meestal online besteld. Ik vertelde dan ook aan haar dat ik dit bij Drogisterij Iris had gekocht. Ook heb ik haar meteen het adres gegeven want ik weet zeker dat zij daar nu ook naar toe gaat. Je kan daar natuurlijk ook andere dingen halen bij deze drogisterij. Neem anders een kijkje op de website dan kan jij zien wat ik bedoel. Deze onderneming heeft echt top merken in hen assortiment en voor de prijs hoef je het niet te laten.

John van G