Spotjes als cadeau, waarom niet?

nl_logoGoedemiddag allemaal, wat leuk dat jullie er weer zijn! Een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen is om jullie een hoop speurwerk uit handen te nemen. Ik weet zelf hoe moeilijk het kan zijn om het juiste en vooral originele cadeau te vinden. Het aanbod online is tegenwoordig enorm, gelukkig weet ik de juiste adresjes te vinden. Ik deel deze dan ook graag met jullie, zodat jullie ook kunnen shinen op verjaardagen. Ik vind het internet echt een oplossing tot alles. Je hebt als het ware alles binnen handbereik. Hebben jullie er al eens aan gedacht op spotjes als cadeau te geven? Nou ik wel, zelf heb ik het al meerdere malen gedaan. Zo had ik laatst een verjaardag van een vriendin en heb ook mooie led verlichting gegeven. Omdat ze dol is op verlichting was dit een goede idee. Ik heb dit allemaal kunnen bereiken door Lamp Direct. Ik zelf koop hier al jaren mijn verlichting, dus waarom niet al cadeau.

philips-ledspot-lv-mr16-10-50w-(master)_ledlv10-50-20

Origineel en passend cadeau

philips-ecohalo-clickline-g9_hecoclickg9-20Nu kan ik begrijpen dat voor sommige het geven van verlichting als raar gezien kan worden. Maar als die gene van te voren duidelijk aangeeft waar diegene van houdt, dan moet dat toch geen probleem zijn? Lampen zijn heel sfeervol en kunnen een woonkamer echt compleet maken. Ook kun je verschillende soorten kleurverlichting gebruiken. Wanneer je ’s avonds dan meer sfeer wilt hebben, gebruik je een dimmer. Zo heb ik er zelf één waar ik al jaren lang tevreden mee ben. Dus een goede tip voor een origineel is verlichting. Dus geeft dit aan bijvoorbeeld aan je familie, vrienden of voor sociale gelegenheden. En wanneer je dit doet, kijk dan snel even op lampdirect.nl.