Rijschool Heezen is super!

Dag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een leuke tip. Ik ga het vandaag over rijschool Heezen hebben omdat ik hier zelf mijn rijbewijs heb gehaald. Omdat deze rijschool mij zo goed beviel hebben mijn ouders en ik besloten om mijn broertje zijn rijbewijs te geven. De lessen zal hij dus bij deze rijschool gaan volgen. Ik heb hier zelf erg fijn gelest omdat ik een rij instructeur had die goed de rust bewaarde. Er zijn tegenwoordig veel rij instructeurs die snel boos worden zodra je een fout maakt en gelukkig is dat bij deze rijschool niet het geval. Wij hebben inmiddels al een pakket met lessen en praktijk examen voor mijn broertje aangevraagd, we moeten alleen nog even wachten tot dat hij jarig is.

Het beste cadeau!

Inmiddels is de verjaardag van mijn broertje alweer geweest en heb ik hem al de rijlessen cadeau gegeven. Hier was hij echt super blij mee en inmiddels is hij al bij rijschool Heezen geweest, hij heeft namelijk al zijn eerste les gehad. Hij was meteen helemaal enthousiast en hij vond dat hij een erg goede les kreeg. Hij had een leuke instructeur die goede tips gaf en hij kon niet wachten tot zijn volgende les! Mijn ouders en ik vinden het in ieder geval leuk dat we een goed cadeau hebben uitgekozen en misschien hebben jullie hier ook wel wat aan!