Maak een leuke giftset

sleutelhanger

Met een sleutelhanger bedrukken kun je ook een leuke giftset maken, twijfels over het wel of niet gebruiken van de hanger hoef je niet te hebben. Wist je dat er sleutelhangers zijn waar een winkelwagenmuntje in zit, op deze manier hoef je er nooit meer rekening mee te houden maar heb je deze altijd bij je. Maar ook andere dingen zijn mogelijk, de leuke felle smiley hangers doen het ook erg goed, zet de naam of het logo van je bedrijf erop en je weet zeker dat je opvalt ook in het donker. Op sleutelhangers.nl zie je het complete assortiment waaruit je kunt kiezen.

sleutelhanger

In het donker altijd verlichting bij je

Hoe vaak gebeurd het niet dat je ergens op een donkere plaats bent en je hebt net even een lampje nodig, natuurlijk heb je die op dat moment niet bij je. Met een sleutelhanger bedrukken waar een lampje in is bevestigd heb je nooit dit probleem meer, geef je deze hanger cadeau aan je klanten of relaties dan zullen zij je dankbaar zijn. Deze gadgets zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar heel vaak worden ze regelmatig gebruikt. Ideaal omdat ze eenvoudig meegenomen worden omdat de sleutels eraan vast zitten.

Een opener voor je klanten

Een sleutelhanger bedrukken met een opener is natuurlijk leuk om te krijgen, heb je ergens een tuinfeest dan heb je altijd een opener bij je. Maar als je een slijterij hebt is het slim om hierop in te spelen, kies een leuke hanger en een afbeelding die staat voor je bedrijf en laat deze maken op sleutelhangers.nl. Geef elke klant die een bestelling doet een hanger cadeau met de opener. Op deze manier reclame maken is vele malen voordeliger dan online, voordeel is tevens dat je direct de goede doelgroep te pakken hebt.