Injectables als cadeau

Injectables

Injectables heb ik als behandeling cadeau gekregen van een goede vriendin van mij. Rondom mijn neus en mond heb ik zoveel rimpels die ervoor zorgen dat ik er een stuk ouder uitzie dan ik in werkelijkheid ben. Dit vind ik erg rot en ik was hierdoor niet meer tevreden over mijzelf. Toen mijn vriendin mij vertelde over Kliniek Veldhoven waar haar moeder ook een behandeling had laten uitvoeren. Haar verhaal overtuigde mij wel maar ergens durfde ik de stap niet te nemen. Tot dat ik jarig was en ik van mijn vriendin een kaart kreeg waarin de datum en tijd van een afspraak zat bij deze kliniek voor mij.

Injectables

Verwacht vakkundigheid en een uitstekend advies

Van haar mocht ik de Injectables laten uitvoeren en zij is dan ook  met mij meegegaan. Nu ik inmiddels al weken verder ben en nog steeds blij word als ik in de spiegel kijk. Bracht mij dit op het idee om mijn reactie achter te laten op dit blog. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Mijn gezicht ziet er weer uit zoals ik mij nu voel en dat is, goed! Het is echt een aanrader om te kiezen voor deze kliniek als je een ingreep wil laten uitvoeren aan je lichaam. Wanneer je op de website kijkt, dan zie je direct wat hier allemaal mogelijk. Gelukkig waren de kosten niet zo hoog die mijn vriendin moest betalen voor die geweldige cadeau. 

Injectables