Een sleutelhanger met foto voor mijn zoon

sleutelhanger met foto

sleutelhanger met fotoVoor mijn zoon heb ik laatst een sleutelhanger met foto van mij gekocht. Hij gaat binnenkort voor het eerst een nachtje weg zonder mij en daar kijkt hij enorm naar uit. Dit hebben wij al eerder geprobeerd, maar dat ging nooit goed. Hij kreeg dan altijd ongelofelijke heimwee en werd dan vaak aan het begin van de avond alweer naar huis gebracht. Nu hij wat ouder is, hoeft het geen probleem meer te zijn. Voor de zekerheid heb ik dit toch maar aangeschaft, zodat hij altijd even naar mij kan kijken. Hopelijk is dat helemaal niet nodig en gaat hij onwijs genieten van de nacht met zijn neef.

Een goede verrassing

sleutelhanger met foto

Deze sleutelhanger met foto heb ik gekocht bij Hoezzi. Deze webwinkel heeft een ongelofelijk groot assortiment, waardoor de mogelijkheden echt eindeloos zijn. Het is dat hij nog geen mobiel heeft, want anders had ik echt een telefoonhoesje gekocht met een afbeelding erop. Deze hebben zij namelijk voor elk merk en model dat jij je maar kunt bedenken. De prijzen liggen hier een stuk lager dan ik van tevoren had verwacht en daarom zou ik hen echt aan iedereen kunnen aanraden. Daarnaast is de levering ook nog eens super snel. Mijn pakket met het cadeau had ik na een aantal dagen in huis. Toen heb ik het mooi ingepakt en kon ik het aan hem geven. Hij was er super blij mee en heeft hem direct aan zijn tas vast gemaakt. Neem hier snel eens een kijkje om te zien of er iets voor jou bij zit!