Een foto op canvas kan ik er niet genoeg van hebben

Een foto op canvas kan ik er niet genoeg van hebben

 

Een foto op canvas blijft leuk ik heb er inmiddels vier besteld. Onze dochter is vier jaar en elke week voor haar verjaardag maak ik een mooie foto van haar waar ik dan vervolgens een mooie uitnodiging van kan maken voor haar verjaardag en diezelfde foto laat ik ook op canvas drukken.  De foto op canvas heb ik inmiddels net binnen en ik wil eigenlijk alle vier de doeken achter elkaar aan in de gang hangen. Dis is een leuke Eye catcher! En zo kan ik altijd met een foto op canvas op canvas blijven spelen en deze verplaatsten ik kan voor volgend jaar ook weer een foto op canvas gaan bestellen en het rijtje van vier opnieuw gaan maken met bijvoorbeeld een of twee jaar er tussen. Ik bestel altijd mijn foto’s op Hema.nl en ook de boeken maak ik online. Ik ben namelijk zeer tevreden over de snelle service en goede kwaliteit. Ook heb ik een leuk idee om een kleine foto op canvas cadeau te doen aan mijn moeder maar dan moet ik nog even alle klein kinderen bij elkaar zien te krijgen en dan maak ik een paar foto’s bij ons in de tuin en daar zoek ik dan de mooiste uit en zo kan ik ook een collage maken op canvas en dan hebben wij weer een mooi  en bijzonder Moederdag cadeau. Op Hema.nl kan je eindeloos met je creativiteit bezig zijn als het om foto’s gaat.