Voetbalkleding online besteld als cadeau

Mijn zoontje zit op voetbal, echt heel tof om hem zo actief te zien. Op de training moeten zij hun eigen kleding aan en bij de wedstrijden krijgen ze teamkleding. Het enige wat mij irriteert als voetbalmoeder is dat als ze een wedstrijd hebben ze soms sokken te kort komen of iets. Ik kwam zelf met het idee om voetbalkleding online te bestellen voor het hele team. Voetbalkleding online bestellen bij voetbalkleding-kinderen.nl is immers van de scherpste prijzen.

kleding2

De perfecte website

Zoals ik net al zei is deze website van de scherpste prijzen, daarnaast gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit stimuleert mijn koop al helemaal. Ik heb contact opgenomen en een medewerker heeft me geholpen met het uitzoeken van het beste pakket voor het hele team. Ondertussen wist niemand van dit idee af. Voor het hele team was het nog een hele goede prijs die ik moest betalen. Genoeg keuze op de website, en met enig overleg is er nog veel meer mogelijk. Ik was zo zeker van mijn aanschaf en ik was ook zeer tevreden met het verloop van de samenwerking.

Cadeau was perfect

Ik heb daarna mijn cadeau onthuld bij de training, de trainers, de club en vooral de spelertjes waren echt heel blij met de tenues en pakken etc. Geweldig dat ik korting kreeg op de website en dat de tenues van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ik ben zeer tevreden over de website en over het resultaat. Iedereen is blij met het grote cadeau. Voetballen maar!

kleding