Relatiegeschenken voor uw klantenbinding

Voor ieder bedrijf zijn klanten natuurlijk erg belangrijk. Klanten wilt u binden aan uw bedrijf om te zorgen dat ze nogmaals bij u terugkomen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want voor ieder bedrijf is het een uitdaging om dit te doen. Van alles wordt voor de dag gehaald. Kortingen op het assortiment, het winnen van weekendtrips naar warme oorden tot exclusieve entrees voor evenementen. Het nadeel van deze manieren is dat ze erg kostbaar zijn en dat u er eigenlijk maar een handje vol mensen blij mee maakt. Als u dit vaak wordt, worden de verwachtingen ook steeds hoger, waardoor u er een grote kostenpost bij heeft. U hoeft klanten geen grote prijzen te geven om ze aan uw bedrijf te binden. Met bedrukte relatiegeschenken bereikt u meer dan u denkt.

Een kleine attentie werkt heel goed

Klanten willen het gevoel hebben dat ze gewaardeerd wordt en dat u aan ze denkt. Een kleine attentie werkt hierbij heel goed. Heeft u bijvoorbeeld net een schoonheidssalon geopend? Laat dan een lippenbalsem bedrukken met uw logo en geef deze lippenbalsem na de behandeling aan al uw klanten. Zij zullen deze geste erg waarderen. Wilt u iets groter uitpakken? Stel dan een goodiebag samen in een bedrukte tasje. Stop daar een bedrukte lippenbalsem, make-up spiegeltje, flesje water en andere relevante goodies in. Uw klanten zullen met uw weglopen. U kunt dit voorbeeld toepassen voor allerlei bedrijven. Heeft u veel klanten die dagelijks achter hun bureau zitten? Laat dan bijvoorbeeld een bureaukalender, rekenmachine of pennen bedrukken met uw logo. Zijn uw klanten veel onderweg? Dan kunt u bijvoorbeeld een reistas, toilettas of oordopjes bedrukken met uw logo. Voor ieder bedrijf zijn er meerdere passende relatiegeschenken.

Het hoeft dus echt helemaal niet duur te zijn om aan uw klanten te laten zien dat u ze waardeert. U heeft al bijvoorbeeld 500 bedrukte lippenbalsems voor ongeveer €250,- (excl. BTW). Stel u geeft deze aan 500 klanten, en daarvan komt één derde weer terug, dan heeft u het geïnvesteerde bedrag er ruimschoots weer uit.

Bestel uw relatiegeschenken bij BudgetGift

U wilt graag een relatiegeschenk bestellen voor uw bedrijf? Bestel dan uw relatiegeschenken bij BudgetGift. BudgetGift geen een ruim assortiment aan relatiegeschenken die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. U wilt wel een relatiegeschenk laten bedrukken voor uw klant, maar u heeft eigenlijk geen idee wat? Neem dan contact op met BudgetGift. De medewerkers zijn zeer vakbekwaam en denken graag met u mee. Met relatiegeschenken van BudgetGift weet u zeker dat u een grote indruk achterlaat bij uw klanten.