Online gezocht op parasol horeca

parasol horeca

Al een tijdje waren wij op zoek naar het geschikte item voor mooie zon beschutting in de zomer. Uiteindelijk besloot ik online te zoeken op parasol horeca en toen vond ik de beste shop om online een parasol te kunnen bestellen. Bij Xterior kun jij namelijk terecht voor dit soort horeca accessoires en dat is natuurlijk erg waardevol. Als jij een ondernemer bent op het gebied van restaurants, hotels of cafes, dan kun jij hier terecht voor beschutting tegen de zon of zelfs regen. Hier zijn de items namelijk op maat te maken en je kunt ze zelfs laten personaliseren. Denk daarbij aan het plaatsen van een opdruk van jouw eigen logo of naam.

 

parasols

Goede samenwerking

 

Al snel besloot ik met Xterior te willen samenwerken dus ik nam met hen contact op. Toen ik had laten weten wat wij exact nodig hadden voor ons terras, hebben zij een factuur opgemaakt waarop de specifieke kosten voor mijn bestelling stonden. Die viel behoorlijk mee en daarom ben ik de samenwerking direct aangegaan! Al gauw hadden wij de horecaparasol in huis en daar zijn wij super tevreden over! De samenwerking verliep soepel en wij raden dit bedrijf daarom echt aan aan andere ondernemers op dit gebied!