Online gamen met een Xbox? Zo makkelijk kan het zijn

windows 10 licentie

Heb jij een spel zoals, GTA V, Call Of Duty of Fortnite? Wil jij met al je vrienden spelen maar kan jij dat niet omdat je een Xbox live hebt? Geen zorgen. Dat is allemaal te fixen. Zelf gamen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is natuurlijk vele malen leuker als je het met al je vrienden kan spelen. Als jij de enige bent die geen Xbox live heeft val je een beetje buiten de boot. Dat willen we natuurlijk niet. Als jij wilt weten hoe dit allemaal op te lossen is, lees dit artikel zorgvuldig door. Hier wordt alles vermeld over hoe jij binnen no time met al je vrienden kan landen bij Tilted Towers of de Pacific Bank kan beroven op GTA V. Blijf vooral even doorlezen.

‘Hey jongens, waar zullen we landen’?

In je eentje spelen kan leuk zijn. Maar, je zult geen game kopen waar multiplayer een groot gedeelte van de game is als je alleen wilt spelen. Het is veel leuker om met al je vrienden een game te spelen. Met Xbox live is dit te doen. Zo kan je elke game die ook een multiplayer (online) versie heeft spelen. Je kan via de officiële website van Xbox, Xbox live bestellen. Als dat compleet is dan kan je beginnen met gamen. En je weet wat ze zeggen, ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

Wat is Xbox live?

Xbox live is wat microsoft aanbiedt om hun gamers online te laten spelen. Het is een tool om ervoor te zorgen dat je met spelers over de hele wereld samen kan spelen. Dat is zolang die mensen ook Xbox live hebben. Het is niet mogelijk online te spelen zonder Xbox live. Om dit te bemachtigen moet je maandelijks een bedrag betalen om dit te kunnen behouden. Als je niet betaalt zal je geen gebruik meer kunnen maken van Xbox live. Zeg nou eerlijk, dat wilt niemand van ons.

Voor wie is Xbox live bestemd?

Xbox live is bestemd voor gamers die gebruik maken van het game console Xbox. Deze mensen hebben een console gekocht van microsoft. Deze mensen kunnen gebruik maken van Xbox live. Onder de leeftijd van 18 moet je toestemming vragen aan je ouders of je Xbox live mag. Ben jij 18 jaar of ouder dan is de keus aan jou of je het wilt aanschaffen of niet.