Ik was opzoek naar een stoer geboortekaartje!

stoer geboortekaartje

Na de geboorte van mijn zoontje vond ik het een must om een stoer geboortekaartje te laten maken. Ik weet namelijk zeker dat mijn zoon later een stoere vent wordt! Op een begeven moment ben ik een eigen ontwerp gaan maken. Dit ontwerp is mij uiteindelijk zo goed bevallen, dat ik dit ontwerp wilde laten bedrukken door een specialist. Maar waar kon ik een specialist vinden op het gebied van een stoer geboortekaartje maken? Natuurlijk bekeek ik het internet in deze want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Helaas was het vinden van een specialist moeilijker dan ik van te voren had bedacht, maar gelukkig belandde ik uiteindelijk op de website: Kissgeboortekaartjes.nl!

Het assortiment dat werd weergeven op deze website wekte mijn interesse op. Maar ikzelf had mijn eigen ontwerp en deze wilde ik laten bedrukken. Na een verdere kijk genomen te hebben op het internet kwam ik er achter dat ik mijn ontwerp kon versturen naar deze aanbieder. Ik had namelijk de mogelijkheid om mijn ontwerp te versturen naar kissgeboortekaartjes.nl, die voor een schappelijke prijs mijn geboortekaarten wilde bedrukken!

Kissgeboortekaartjes

Een geweldig eigen ontwerp!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat Kissgeboortekaartjes een geweldige service heeft verleend en een goede kwaliteit heeft geleverd. Mijn geboortekaarten zijn op een professionele manier bedrukt en daar ben ik hartstikke blij mee. Eindelijk kon ik mijn familie en vrienden uitnodigen voor een kraamvisite in stijl!

Wilt u een geweldig geboortekaartje kopen of zelf ontwerp? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Ontwerp