Goede kwaliteit mini urn kopen

urn rvs

Een mini urn kopen doe je bij assieraden-shop.nl. Zo kan je een kleine urn kopen voor je overleden hond, kat of konijn. Er is ruime keuze uit verschillende urnen met goedkope prijzen. Ze zijn niet alleen mooi maar hebben ook nog is topkwaliteit wat erg fijn is.

urn bloem

Kleine urn voor goedkope prijs

Een mini urn is een erg mooie manier om een dierbare thuis te bewaren. Dit doe je door een klein beetje as in de urn te doen. Meestal wil je een overleden dierbare die geliefd was thuis bewaren en dat kan dus met een kleine urn. Ook willen misschien andere nabestaanden het as thuis bewaren. Dit is moeilijk met maar een urn en daarom zijn de kleine urnen handig. Je kunt dan makkelijk het as verdelen in meerdere kleine urnen. Er is via de webshop veel keuze uit urnen. Het is dan ook belangrijk om een passend design te kopen bij de plek waar je je kleine urn wilt neer zetten. Je hebt dus veel keuze uit verschillende soorten designs en er zit altijd wat bij wat je leuk vindt.

urn kopen

Zo kun je een urn met diverse designs kopen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kun je kiezen uit metaal of voor steen. Dit is dan ook helemaal aan jou om te kiezen wat bij je past en wat je mooi vindt staan in je interieur. In het assortiment vind je altijd wel een kleine urn die bij je woning past.