Geef een trampoline cadeau!

salta-rectangular-green__11178_zoom_1Het geven van een cadeau aan kinderen lijkt gemakkelijk maar dat is het absoluut niet. Ikzelf heb dit voor enkele weken geleden ervaren, mijn nichtje werd namelijk 10 en die wilde maar al te graag een trampoline voor haar verjaardag hebben. Ik ben natuurlijk niet een van de moeilijkste maar ik ging er vanuit dat de kosten aan de hoge kant waren. Eigenlijk had ik haar gedachtes een beetje geprobeerd te veranderen maar dat ging al snel weer voorbij. Bij mijn twijfel over de kosten ben ik op het internet wezen zoeken, kinderen willen immers graag buitenspelen en gek doen.

Diverse bedrijven die het via internet aanbieden.ep_06-08-10_1_5

Ik stond werkelijk verbaasd hoeveel bedrijven een trampoline aanbieden via het internet. Zelfs in de prijs varieerde het enorm waardoor ik er juist verder in ben gaan verdiepen, wilde immers ervoor zorgen dat ze haar cadeautje zou krijgen. Bij het zien van de website storro.nl had ik er een vreemd gevoel mij, alsof ik er al jaren klant was en ik het bedrijf al wel kende. De prijzen die hun aanbieden lage een flink stuk lager als bij een ander bedrijf, bij hun durfde ik de gok aan om een leuk cadeau te bestellen. Achteraf gezien had ik veel eerder via het internet moeten bestellen, mijn nichtje is nog nooit zo blij geweest met haar trampoline.

avyna_powerjumper_06_blauw-2