Elektrisch roken is de toekomst

Elektrisch roken is de toekomst

 

Ik ben helemaal overtuigd van het elektrisch roken geraakt en ik zal je precies vertellen waarom. In dit blog zal ik uiteenzetten dat elektrisch roken beter is voor je portemonnee en voor je gezondheid, die twee destilleer ik namelijk als de grootste voordelen. Ik hoor het al tijden zoemen van de geruchten dat de accijns op sigaretten weer omhoog zal gaan, te beginnen in 2014. Je moet neit vergeten dat het de afgelopen jaren steeds stelselmatig omhoog is gegaan, ik kan me namelijk nog goed heugen dat een pakje sigaretten ooit nog geen vier euro was, en dan bedoel ik een groot pak he! Inmiddels is dat al helemaal veranderd, betaal je je scheel aan de sigaretten, en dat allemaal van overheidswege uit. De staatskas wordt gevuld door de rokers en de overheid mag zich in de handen wrijven met alle mensen die roken, want ze krijgen er miljarden per jaar mee binnen. Aan elektrisch roken echter, kleven de gezondheidsrisico’s niet en bovendien kan er geen accijns op komen aangezien het geen tabak is. Het is niet schadelijk voor de gezondheid want je ademt er alleen een damp mee in die het idee van een sigaret weet te simuleren – maar dan zonder alle gevaarlijke stoffen. Bovendien hoef je er dus niet alleen nu maar ook in de toekomst minder voor te betalen gezien de accijns hier niet op van toepassing zal zijn en het nu al veel voordeliger is als je het tegenover elkaar zet en afweegt.