Een bedankje voor mijn mentor!

 

 

 

Achter het geven van een bedankje, zit meestal wel een bepaalde waarde aan vast. Zelf heb ik tijdens mijn studie de laatste twee studiejaren dezelfde mentor gehad. Ik had het erg moeilijk met de studie, en afgelopen zomer was ik dan ook eindelijk geslaagd. Na jaren lang bikkelen had ik eindelijk mijn diploma behaald. Zonder mijn mentor had ik dit misschien nooit kunnen vertellen. Mede dankzij de hulp van mijn mentor ben ik geslaagd. Mijn mentor hielp mij met alles, als ik het maar aan haar vroeg. Natuurlijk wilde ik haar dan ook een bedankje geven voor deze zorgzame jaren.Via het internet ben ik gaan zoeken naar een ideale website, met leuke bedanken te koop.Via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van http://www.memoriae.nl. Op de website stonden vele bedanken te koop. Deze website dan ook de website, waar ik naar opzoek was. Binnen enkele minuten had ik hier dan ook mijn cadeautje besteld!

Mijn mentor waardeerde het enorm!

Het afscheid was daar, en ik overhandigde het cadeautje aan mijn mentor. Mijn mentor vond het geweldig en kon het enorm waarderen. Uiteindelijk heeft zij het ook verdient, want zonder haar was ik misschien niet geslaagd. Een ding is zeker het volwassen leven gaat beginnen voor mij. Ik ben druk aan het solliciteren en ik wil zo snel als mogelijk een goede baan vinden. Wil jij iemand bedanken? Kijk dan op de bovenstaande link!