Drones voor beginners

Sommige drones zijn meer geschikt voor beginners dan anderen. Hieronder licht ik drie modellen uit die je als beginner kunt overwegen.

Hubsan X4 Minihubsan__31134_category
De Hubsan X4 Mini is een kleine en lichte drone. De drone weegt met accu 38 gram, wat erg licht is voor een drone. Ondanks het lichte gewicht is de drone niet geschikt voor gebruik in huis. Nu vraag je je wellicht af, is deze drone wel geschikt in stevige wind? Ja, de drone kan zonder problemen buiten in de wind vliegen.
Vanwege het lichte gewicht kan deze drone verschillende trucjes uitvoere; een looping is geen probleem voor deze drone.

Het is een erg fijne drone en zeker het geld waard als je houdt van stuntvliegtuigen. Omdat de drone erg licht is kan je veel verschillende soorten trucjes uitoefenen.
Het is een geweldige drone; zelf heb ik hem nu 2 maanden en ben er nog steeds super tevreden mee.

DJI F450

parrot__92388_category De DJI F450 is een drone voor beginners. De DJI F450 is toegankelijk voor vrijwel elke bestuurder. Daarnaast zijn er twee andere versies te koop, een voor €290,00 en een voor €379,00. Deze duurdere drones zijn voorzien van het DJI Naza Lite systeem. Dit systeem zorgt voor een aanzienlijk stabiele vlucht. Een groot pluspunt aan de DJI F450 is dat de drone kan worden uitgerust met een camera. Hierdoor kan je alles terug kijken waar je geweest bent met de drone. Ik ben erg tevreden met de drone en je hoort er goede reacties over.

DJI Phantom 2 Drone

yuneec__92009 De DJI Phantom 2 Drone is een drone die is gemaakt voor het filmen van luchtbeelden. Een andere functie is de GPS & Compas optie. Deze functie zorgt ervoor dat de drone stabiel blijft vliegen. De maximale vliegtijd is rond de 25 minuten. De drone is bijna voor alles geschikt wat je met een drone wilt doen. Hierdoor is deze drone heel erg populair bij de kopers. Het is een hele goede drone met verschillende leuke mogelijkheden.