Drie kerstpakketten waarmee je altijd goed zit

Kerstpakketten

Hoewel veel mensen geen kerst vieren of in ieder geval niet op de traditionele manier is het kerstpakket toch een traditie die veel bedrijven aan willen houden. Kerstpakketten zijn namelijk een mooie manier om je personeel te bedanken voor een jaar met veel inzet en moeite. Welke kerstpakketten je dan moet kiezen? Er is eindeloos veel keuze maar deze pakketten slaan altijd wel aan.

Kerstpakketten

Verwenproducten zijn fijn

Iedereen vind het lekker om eens een verwenproduct te gebruiken zoals een luxe douchegel, een luchtje of een scrub voor je huid. Maar hoe vaak koop je zoiets nu voor jezelf? Juist, niet zo vaak. Daarom is het leuk om verwenproducten cadeau te doen. Bijvoorbeeld van het merk Rituals. Zij pakken hun producten heel feestelijk in en dat is ook weer leuk voor de feestdagen. Je kunt ook kiezen voor een merk als Lush of zelf een mooi merk uitkiezen.

Eten en drinken

Als je eten en drinken in een pakket weggeeft, houd het dan wel algemeen. Dus geen blauwe kaas of gekke dranken waar men nooit van gehoord heeft. Een klassieke mooie fles wijn doet het bijvoorbeeld altijd goed, of een fles champagne om de feestdagen mee te vieren. Maar ook een pakket met bonbons of chocola doet het altijd goed want er is vrijwel niemand die niet van chocola houdt. 

Kerstpakketten

Zelf iets uitkiezen

Vind je het hartstikke lastig om iets uit te kiezen voor je collega’s? Dan kun je ze ook zelf laten kiezen. Koop een cadeaubon voor ze of kies een speciale kerstpakket cadeaubon. Met deze bonnen kunnen mensen zelf een cadeau uitkiezen op een website waar keuze is uit van alles, van keukengerei en gadgets tot wijn en accessoires.