De leukste cocktail workshop vindt je in Amsterdam!

Hallo, hier ben ik weer! Vandaag ga ik je weer helpen met de zoektocht naar het ideale cadeau! Ik heb zelf namelijk een erg leuk cadeau gekocht voor een goede vriend van me! Ik kwam namelijk uit bij: Cocktail workshop Amsterdam. Dit is erg gaaf omdat zij je een workshop cocktails maken kunnen geven. Ik heb dit cadeau zelf gegeven aan een vriend van me. We gaan namelijk vaak uit samen en daarom leek dit me wel wat voor hem. We drinken samen altijd veel cocktails en daarom leek het me super leuk om dit met hem te doen! Als we cocktails zouden kunnen maken kunnen we samen thuis drinken! Ik heb meteen contact opgenomen met het bedrijf en ze vertelde me dat ze naar jou toe kunnen komen. Dit is natuurlijk ideaal en dit leek mij nou echt een leuk verjaardagscadeau. Ik heb vervolgens een afspraak met ze gemaakt en een cocktail3 datum afgesproken!

Het was een geslaagde dag!

Inmiddels zijn ze al langsgekomen en kan ik je vertellen dat het echt een geslaagde dag was! Ze hebben ons van alles geleerd en mijn vriend vond het ook echt super leuk! We kunnen nu onze eigen cocktails maken en dat dankzij cocktail workshop Amsterdam! Dit is echt een leuk verjaardagscadeau, lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan op de website voor meer info!