De Hema maakt de mooiste foto’s op plexiglas

26Al eerder berichtte ik over de foto’s op canvas die je bij de Hema kunt laten maken, maar wist je ook dat je er een foto op plexiglas kunt laten maken? Ik heb inmiddels ook enkele van deze in huis en heb er enkele weggegeven aan vrienden en familie en het waarom hierachter mag zich laten raden: het geeft immers een prachtig effect! De foto wordt direct op de achterkant van het glas geprint en dat zorgt voor het effect dat de gehele foto van glas lijkt te zijn. Kijk maar eens naar deze voorbeelden, die ik van de website van de Hema zelf heb gehaald.

Bijzonder kerstcadeau

31Zoals jullie weten houd ik ervan zo goedkoop mogelijk mijn cadeaus en gadgets te kunnen spotten op het web – en een foto achter plexiglas valt precies in die categorie, mits je ‘m bij de Hema bestelt natuurlijk. Deze winkel geeft namelijk dikwijls goede acties op dit terrein, met bijvoorbeeld kortingen of ander voordeel. Belangrijker nog is dat het echt een leuk cadeau is om te geven, aangezien je iemand met een persoonlijk cadeau als dit echt veel plezier kunt doen. Een oprecht mooie foto komt nóg beter tot z’n recht als ie zo professioneel is bewerkt, want dat is in feite wat je doet.

30Een aanrader dus, zo’n foto als dit. Kijk eens in het aanbod van de Hema en de nu geldende acties en kortingen. De foto’s kun je op verschillende maten laten afdrukken, variërend van een staande, liggende of vierkante compositie en van de maten twintig bij dertig centimeter tot wel een meter bij een meter! Wees er dus snel nog bij om je dierbaren een bijzonder cadeau met de kerst te geven!