De aantrekkingskracht van lak

Een vrouw in lak kleding heeft in pornofilms vaak de touwtjes in handen. Ben jij het zat dat je seksleven een sleur is en er weinig spannends meer gebeurt tussen de lakens? Wil je verandering aanbrengen maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Neem het heft in eigen handen en verdiep je eens in de mogelijkheden van kinky kleding zodat je partner en jij het nieuwe jaar spetterend in gaan. Mannen raken vaak opgewonden wanneer ze een vrouw zien in lak kleding, laat staan als die vrouw hun eigen partner is en hij haar ook nog eens aan mag raken. Tenzij jij in je rol blijft en bepaalt wat er in de slaapkamer gebeurt.

Fantasieën worden werkelijkheid
Ieder mens heeft bepaalde seksuele fantasieën. Er is ook veel onderzoek gedaan naar de meest voorkomende seks fantasieën van zowel vrouwen als mannen. Bovenaan het lijstje van mannen staan onder andere het spelen van een rollenspel, seks op een openbare plek en een dominantiespel. Zowel in een rollenspel als bij een dominantiespel kan lak kleding een extra stimulans zijn. Lak kleding roept vaak het gevoel van dominantie op dus een man in een lederen broek voelt zich vaak dominant ten opzichte van zijn vrouw. Hierdoor beleeft hij zijn fantasie nog beter en is de seks intiemer en spannender. In een rollenspel kan een vrouw in lakkleding een bepaalde spanning opleveren. Zo kan zij een rol als verpleegster of duivel vervullen met lak kleding als stoute outfit. Vrouwen hebben natuurlijk ook seksuele fantasieën zoals seks hebben met een vrouw, seks met twee mannen en een rollenspel. Ook in deze fantasieën kan het dragen van lak kleding zorgen voor extra opwinding.

Domineren met een bijzondere stof
Lak kleding geeft een dominante uitstraling maar daarnaast heeft lak ook een sexy uitstraling en sluit het mooi aan op je lichaam. Hierdoor worden de lichaamsdelen die je wilt benadrukken extra mooi zichtbaar en dat zorgt voor opwinding. Maar hoe wordt lak kleding eigenlijk gemaakt? Een ander woord voor lak is VC of vinyl hetgeen betekent dat het gemaakt is van polyvinyl chloride (PVC). PVC kleding heeft meestal een onderlaag die gemaakt is van polyester of lycra. Polyester is een bepaalde soort plastic dat die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt: van plastic petflessen tot kleding. Het is hierbij handig om te weten dat kleding van polyester natuurlijk niet zo hard is als het plastic van een petfles. Je kunt het zowel in een harde als een zachte vorm maken. De harde vorm polyester wordt gemaakt door korrels te smelten in een oven. Deze massa wordt in een spinmachine gesponnen tot garen waarmee lappen stof kan spinnen. Omdat de stof tot garen om te smelten is, kan ze ook vermengd worden met andere stoffen als katoen en wol. Polyester is elastisch en kan er op deze manier van zorgen dat kledingstukken minder kreuken. Zo blijft kleding met polyester vaak mooi in vorm. Lak kleding is ook gemaakt van polyester met daaroverheen een laagje PVC. Deze laag is in dit geval natuurlijk glanzend maar dat hoeft niet altijd. Er zijn ook minder glanzende exemplaren of kledingstukken met een leerachtige uitstraling.

 

Ervaring, deskundigheid en een goed advies
Als je nog weinig ervaring hebt met het aanschaffen van lak kleding en je bent op zoek naar een website met een ruim aanbod, dan ben je bij Babesandbitches aan het goede adres. Het bedrijf achter de website verkoopt al kinky kleding vanaf 2007 en daarnaast biedt Babes and Fashion kwalitatief goede kleding van diverse merken in uiteenlopende prijscategorieën. Ook voor een maatadvies of andere vragen draaien de medewerkers van Babes and Fasion hun hand niet om. Zo weet je zeker dat je hier aan het goede adres bent voor de aankoop van jouw nieuwe set in lak. Bedenk eerst wat je zelf zou willen en ga na wat je partner aantrekkelijk vindt. Wordt hij opgewonden van een korte rok of juist een catsuit? En vergeet de impact van mooie accessoires niet: een masker, hoge laarzen of handschoenen kunnen een outfit af maken. Ga ook na waar je jezelf prettig in voelt omdat het belangrijk is dat jij je goed kunt bewegen en kunt doen wat je in gedachten hebt. Daarna kijk je naar je budget en neem je een merk dat past bij jouw portemonnee.