Bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen op de door jou doorgegeven tijd, het adres en het door jou gekozen boeket, Boeketcadeau doet het graag voor jou. Bij ons heb je een ruime keuze en de variatie in bloemen, kleuren en cadeaus is groot. Kijk op onze website naar de diverse categorieën die wij je kunnen bieden:

  • Bloemboeketten, diverse bloemen of bloemen van eenzelfde soort vormen samen een boeket voor diverse gelegenheden, ook voor geboorte boeket met rammelaar of tutteldoekje bijvoorbeeld.
  • Bloemstukken, hierbij kun je denken aan een biedermeier, één grote kleurenfantasie, kleuren die prima bij elkaar passen, maar ook verrassende combinaties die je zelf nooit zou maken en toch ontzettend mooi zijn.
  • Rouwbloemen, hiervoor worden vaak witte rozen gebruikt, maar ook dat kies jij zelf.
  • Rozen, zoveel rozen, zoveel mogelijkheden, van de romantische rode roos tot en met het gemengde boeket.
  • Fruitmanden, bij de geboorte van een kindje kun je voor een heel gezond cadeau kiezen, namelijk de fruitschaal verfraaid met een knuffel.
  • Bloementaarten, bij een geboorte een roze of blauwe bloementaart, hoe leuk is dat!

Bloemen bezorgen verrassen maar

Verrast door het aanbod, geïnspireerd door de variatie, maak er gebruik van en verras vrienden, familie en kennissen als er wat te vieren valt (of zomaar) met Boeketcadeau. Jouw cadeau zal in goede aarde vallen! Het is mogelijk om het cadeau te voorzien van een kaartje met een persoonlijk berichtje. Je kunt de bloemen snel laten bezorgen, je kunt nu je keuze maken welke het gaan worden voor jou.