Bikini’s voor meisjes

Veel meisjes zitten te twijfelen tussen een badpak en een bikini meisje. Dit is natuurlijk begrijpelijk, het is ook begrijpelijk dat de ouders twijfelen. Van een badpak naar een bikini is een grote stap maar het is geweldig om samen met je dochter naar de winkels te gaan om bikini’s te proberen. Het is in mijn ogen een stap naar het volwassen worden van mijn dochter. Dit maakt het daarom ook geweldig om samen mee te maken. De eerste keer dat dit gebeurde was voor mij moeilijk maar met mijn tweede dochter ging het allemaal een stuk makkelijker. Je wilt er toch zeker voor zorgen dat je dochter in het zwembad er leuk uit ziet.

zz_halterbikini_kind_circle_black_f just_beach_blauwe_kinder_bikini_flamingo_fr just_beach_pink_kinder_bikini_skimme_fDe juiste keuze maken

Het is daarom ook moeilijk om de juiste keuze te maken als ouder. Je wilt je kind niet met iets opzadelen dat haar ongemakkelijk maakt. Maar je wilt ook een bikini waar je zelf achter kan staan. Niet iets waar je dochter er als een clown uit ziet. Daarom is het matchen van een bikini ideaal. Veel ouders moeten dit gaan doen. Hierdoor ziet je dochter dat haar keuze volwassen is en ook nog eens iets is waar haar moeder achter staat. Het is uiteindelijk zoals gezegd een keuze die je samen moet maken. Daarom ben ik een voorstander van het samen shoppen.