Bescherm jouw pakketjes met een wijnverzenddoos

Wijnverzenddoos

Vrijwel iedereen herkent het probleem: pakketbezorgers gaan niet altijd even voorzichtig om met pakketjes die ze moeten bezorgen. Vaak zie je dat ze pakketjes vrij hard neerzetten of er zelfs mee gooien. Het is te raar om te bedenken dat het daarom nodig is om pakketjes beter te beschermen, maar het is helaas nodig. Vooral voor breekbare producten is het belangrijk om deze goed te beschermen. Verstuur jij vaak pakketjes met wijn- of champagne flessen? Dan kan een wijnverzenddoos jou de oplossing bieden.

Wijnverzenddoos

Voor elke fles een geschikte verzenddoos

Het voordeel aan drankflessen verzenden in een wijnverzenddoos, is dat ze extra beschermd worden. De flessen staan niet los in de bestelbus, maar zitten vast op hun plekje in de doos. Vaak komen de dozen met een interieur, waardoor je meerdere flessen in een doos van elkaar gescheiden kunt houden. Zo kunnen de flessen niet tegen elkaar aan stoten en hierdoor eventueel breken. 

De dozen zijn in diverse formaten beschikbaar. Wanneer je drankflessen vaak los verstuurd, is het zonde om die in een veel te grote doos te verzenden. In dat geval kun je dozen geschikt voor één fles aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk om grotere dozen voor zes of twaalf flessen aan te schaffen. Zo kun je in één keer een grote hoeveelheid flessen verzenden terwijl je deze extra bescherming biedt.