Alternatief voor roken met de elektronische sigaret

Alternatief voor roken met de elektronische sigaret

 

Hopelijk zit ik er volgend jaar rond deze tijd heel anders bij dan nu. Ik ben namelijk van plan te gaan stoppen met roken, en wil daar mee beginnen als het nieuwe jaar zich aankondigt, bij wijze van goed voornemen. Elk jaar heb ik wel een goed voornemen want je loopt natuurlijk altijd met dingen rond die je wilt veranderen aan je eigen gedrag – ik heb daar tenminste op chronische basis last van. Zo komt het dat ik me dit jaar echt de hersens heb lopen pijnigen wat ik het meest storend aan mezelf vind en ik erachter kwam ik dat ik echt moet stoppen met dat roken. Ik doe het nog maar een jaar of drie en daarom kan het ook echt vind ik, ben ik er nog wel op tijd bij op deze manier. Ik heb ook al een middel gevonden om het mee te doen en wel met behulp van de elektronische sigaret. Dit gebruik ik als een soort vangnet voor als ik weer behoefte krijg naar de sigaretten te grijpen. De elektronische sigaret is dan een mooi alternatief namelijk. Er zit natuurlijk wel nicotine in, die de grootste behoefte zal bevredigen, maar ook de handeling alleen al zal zuiverend werken. Want ik hoef alleen maar op een bus te moeten wachten om alweer zin te krijgen in een sigaret, het is deels ook gewoon gewoonte namelijk om op dat soort momenten naar een sigaret te grijpen. De elektronische sigaret is daarmee een ideaal middel om een alternatief te bieden.