Bokszakken in de kelder

Bokszakken in de kelder

 

Het is voor mij heel belangrijk om in vorm te blijven. Ik vind dat veel mensen een voorbeeld kunnen nemen aan mij. Daarom heb ik ook bokszakken in de kelder hangen. Ik heb een behoorlijk grote kelder waar ik ook de ruimte heb om andere sporten te beoefenen. Ik heb er voor gekozen om bokszakken op te hangen omdat ik vooral mijn behendigheid en spiermassa wil verbeteren. Daarvoor zijn bokszakken zeer geschikt. Ze hangen in de kelder omdat ik het nogal suf vind om ze in de woonkamer te hangen. De bokszakken in de kelder heb ik zelf uitgezocht en ik maak er elke dag gebruik van. Het is voor mij ook nog eens heel belangrijk om zo nu en dan eens te kijken wat mijn vetmassa is. Dankzij de bokszakken is deze gedaald en ben ik nog meer in vorm dan ik al was. ik kan iedereen aanraden bokszakken op te hangen, of dat nu in de kelder of ergens anders is. Er zijn namelijk mensen die niet inzien hoe belangrijk het is om te bewegen. Natuurlijk hoef je niet precies te doen wat ik doe en hoef je ook niet zo veel te bewegen als ik, maar het is wel belangrijk om in te  zien dat bewegen je leven kan redden. Steeds meer mensen hebben overgewicht en ik weiger bij die groep te horen. Sterker nog, ik wil graag bokszakken in de kelder hebben omdat ik dan zeker weet dat ik nooit dik zal worden.